Tjänster

Tjänster inom uthyrning, sprängning, tunga lyft & maskinservice

Andersson & Rask är ett modernt uthyrningsföretag och en trygg partner när du har behov av driftsäkra hyrmaskiner och fordon. Vi jobbar mestadels genom långa kontakt med lokala kunder i Gästrikland & Dalarna. Vår mångsidiga maskinpark och välutbildade personal står redo för nya uppdrag för våra kunder. Men mångårig erfarenhet är vi en partner att lita på när det kommer till tjänster inom uthyrning av arbetsfordon och maskiner. Vi utför service och reparation av våra egna, men även externa arbetsfordon i våra verkstäder men även via våra servicebilar på plats hos kund.

Vi erbjuder även auktoriserade tjänster inom bergsprängning där vi tar oss an små som stora jobb. Vi har även en gedigen erfarenhet av lyft och transport med mobilkran där vi erbjuder små som stora tjänster för våra kunder.

Du hittar mer information om våra olika arbetsområden på de olika länkarna här nedan och tveka inte att ta kontakt med oss ifall du har några frågor eller är i behov av våra tjänster.

Vi strävar efter kvalitet i alla steg av vårt arbete samt väljer att göra medvetna val gällande vilken påverkan vårt arbete har på miljön. Du kan läs mer om vårt arbete i våra policydokument.