Sprängning

Välj en välrenommerad auktoriserad bergentreprenör.Nyckeln till säkra och kostnadseffektiva lösningar ligger i ständig utveckling. Genom att hålla oss uppdaterade på den senaste tekniken och utbilda vår personal enligt de senaste branschreglerna kan vi garantera väl utförda uppdrag. Att vi lyckats med just detta fick vi bevis på 2015 då vi fick ta emot utmärkelsen ”Årets Bergentreprenör” på Bergsprängardagarna.


Vi är, tillsammans med ett 30-tal branschkollegor, en auktoriserad bergsprängare. Detta innebär att samtlig sprängningspersonal har genomgått en utbildning som BEF, Bergsprängnings Entreprenörernas Förening, ansvarar för. Utbildningen fokuserar på att systematisera det dagliga arbetet för att uppnå säkerhet och kvalitet. För dig som kund innebär det att du kan vara säker på att vi vet vad vi gör.Vi är stora på små jobb, men har under åren även fått förtroendet för större projekt. Hör av dig till oss med dina utmaningar så berättar vi mer.


Sandvik DC125R with Andersson & Rask Video of Sandvik DC125R, small rubber-tyred surface top hammer rig, in operation with Andersson & Rask in Sweden.