Transporter

Industritransporter & lyft med mobilkran

Ibland räcker det man har inte till, hur gärna man än vill. Anlita därför oss på Andersson & Rask om du har långa, tunga eller höga transporter som behöver utföras. Vi utför kvalificerad lyft och transporter med mobilkran utifrån de riktlinjer som finns enligt branschpraxis.

Transporter med egen personal

I vår maskinpark har vi en komplett uppsättning av modern fordon. Vi har bland annat teleskoplastare och mobilkranar, som det krävs särskild utbildning för. Därför ingår bemanning när våra kunder behöver hjälp med tunga lyft. Våra chaufförer har en hög kompetens, vilket gör det tryggt att anlita oss och vi kan se till att jobbet blir gjort på så effektivt och bra sätt som möjligt.

Vi är medlemmar i Svenska mobilkranföreningen, vilket är en garanti för att vi både har de utbildningar som krävs och specialistkompetens för att utföra säkra och tuffa lyft med mobilkran. En mobilkran är ett flexibelt fordon som är anpassat för att utföra ett flertal olika lyftarbeten. Dess egenskaper passar mycket bra för både stora och mindre lyft tack vare sin goda räckvidd. Det krävs inte heller mycket utrymme runt maskinen för att genomföra lyftet oavsett område. Det gör att det oftast går både snabbt och smidigt att genomföra lyftet vilket är en kostnadseffektiv lösning för alla parter.

Kontakta oss idag om du har behov av anpassade transportlösningar som kräver mobilkran. Det går även bra att höra av sig om ni har några frågor kring våra övriga tjänster eller titta in hos oss på Faluvägen 7 i Hofors.