Om oss

Andersson & Rask - Med över 50 års erfarenhet

Mycket har hänt sedan vi grundades 1965, men precis som då så är det vår känsla för kvalitet och förmåga att erbjuda förstklassig service som utmärker oss. Företaget drivs i andra generation och idag är Andersson & Rask ett modernt transport & uthyrningsföretag som fokuserar på Maskinuthyrning samt verkstads- och maskinservicetjänster. Vi erbjuder även tjänster inom även sprängning, tunga lyft, reservdelsförsäljning och en liten transportverksamhet.

Ett starkt och modernt företag

Andersson & Rask erbjuder tjänster inom flertalet olika arbetsområden men vår kärnverksamheten är idag fokuserad på uthyrning av arbetsmaskiner och fordon till olika industrier i vår närhet. Inom vår kärnverksamhet är vi kända och mycket uppskattade för vår flexibilitet, effektivitet och framförallt för våra bra priser. Genom att våra kunder berättar om sina behov och förutsättningar så kan vi hitta rätt maskin för uppdraget. Det enda våra kunder behöver bistå med är bränsle och en förare. Resten fixar vi.

Kvalitet och service i allt vi gör

Genom att vi på Andersson & Rask tar maskininvesteringen och helhetsansvaret innebär det att våra kunder helt kan fokusera på deras kärnverksamheter, som att smälta stål eller såga timmer. Tack vare att vår servicepersonal arbetar ute hos våra industrikunder kan vi snabbt avhjälpa fel och därmed undvika kostsamma driftstopp.

Vi finns på fler orter

Förtaget grundades i Hofors och där har vi kvar vårt huvudkontor och där du även hittar vår butik med ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör. Under en period på 90-talet var vi en av Hofors största arbetsgivare och 2011 tilldelades vi på Andersson & Rask priset som Årets företag i Hofors. Utöver Hofors hittar du även Andersson & Rask i Smedjebacken (På Ovakos område) och i Karbenning / Krylbo (På Karl Hedins område). Där har vi servicebilar med mobila servicetekniker för verkstadsärenden som utförs på plats hos kund.

Personal med hög kompetens

Idag har vi på Andersson & Rask hög kompetens bland våra anställda på flera orter i vårt närområde. Våra medarbetare har en daglig nära kontakt med våra kunder. Det ställer krav på att kunna arbeta självständigt under eget ansvar. Vi är mycket stolta över vår personal, som är välutbildad och har en hög social kompetens. Den familjära stämningen har gått som en röd tråd hos Anderson & Rask ända sedan starten.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Andersson & Rask idag!