Maskinuthyrning

Maskin­uthyrning i Hofors, Falun, Sandviken & Gävle

Hos Andersson & Rask i Hofors är det enkelt för företag att hyra arbetsfordon och tunga maskiner för olika behov. Hyr du av oss elimineras behovet av att köpa in dyra maskiner samtidigt som vi regelbundet säkerställer att de fungerar korrekt för att minimera kostsamma driftstopp. Väljer du att hyra dina maskiner från Andersson & Rask kan du känna trygghet i att vi tillhandahåller arbetsfordon och lastmaskiner av högsta kvalitet och som är redo att användas.

Kostnadseffektiv uthyrning av tunga maskiner av hög kvalitet

Det bästa sättet att få god ekonomi i sin fordonspark är att låta någon annan göra de stora investeringarna. Kruxet kan vara att hitta en leverantör som har maskinerna för just din verksamhet.

Modern maskinpark för uthyrning

Vår moderna maskinpark består av cirka 170 olika enheter som håller en hög miljöklass. Vi erbjuder uthyrning av bland annat gaffeltruckar från 1,5 till 30 ton, kranar, lastmaskiner från 5 till 35 ton, lastbilar och flera andra arbetsfordon och entreprenadmaskiner. Genom att delge oss dina behov och förutsättningar så kan vi plocka fram rätt maskin för dina uppdrag. Vi utvecklar ständigt vår maskinpark med nya, moderna fordon för att våra kunder ska känna sig trygg och säker på att jobbet blir gjort på ett effektivt sätt. Du kan också få transportlösningar med lastväxlarsystem bestående av bilar med olika typer av lastflak.

Mindre huvudvärk och bättre ekonomi i maskinparken

Att välja Maskinuthyrning hos Andersson & Rask är ett tryggt val när du har behov av arbetsfordon. När du hyr någon av våra arbetsmaskiner är det enda du behöver bistå med bränsle och en maskinist. Vi på Andersson & Rask tar sedan helhetsansvaret för allt från maskininvestering till fullständig service, allt underhåll, reparationer och försäkringar. Det gör att du och din förare enbart kan fokusera på att få jobbet gjort.

Verkstads- & Servicetjänster ingår

Vi har hög kompetens hos våra servicetekniker och har lärt oss alla våra maskiner från grunden. Med mobila servicetekniker på flera platser, nära våra kunder är vi snabbt på plats med våra servicebilar om något skulle inträffa. Skulle det krångla rejält så fixar vi snabbt ett reservfordon för att undvika långa driftstopp.

Maskinuthyrning i Gästrikland och Dalarna

Andersson & Rask hyr ut tunga maskiner åt företag i Gästrikland och Dalarna med omnejd. Vi arbetar ofta med långa kontrakt tillsammans med våra kunder och är mycket uppskattade för vår erkända flexibilitet, effektivitet och våra bra priser. Idag är några av våra större kunder Ovako i Hofors, Ovako Bar i Smedjebacken, Erasteel och Karl­ Hedin.

>Har du behov av att hyra maskiner och fordon till din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss idag!