Hyra Lastbil

Hyra lastbil hos Andersson & Rask

Har ditt företag behov av tunga lastbilar för anläggningsarbete, sophämtning eller distribution? Eller behöver du extra kapacitet för tillfälliga projekt? Andersson & Rask erbjuder ett brett utbud av tunga lastbilar för uthyrning, vilket gör det enkelt för dig att hitta rätt lastbil för ditt uppdrag, oavsett om det är distribution, transport, anläggning eller specialfordon.

Lastbil

Du kan hyra lastbilar från oss för både kortare och längre perioder. Detta kan hjälpa dig att spara både tid och pengar då du undviker att köpa in fordon till din egen fordonsflotta. Vår uthyrning inkluderar försäkring, skatt, service och reparationer, vilket innebär att du kan fokusera på att utföra ditt arbete medan vi tar hand om resten. Vi erbjuder även Industritransporter och andra transportlösningar.

När du hyr av oss, ingår service och reparation vid eventuella driftstopp som en del av paketet. Våra servicetekniker är högutbildade och har omfattande kunskap om våra maskiner. De är noggrant tränade för att effektivt hantera alla våra produkter. Tack vare vårt mobila serviceteam, som är strategiskt placerat nära våra kunder, kan vi snabbt svara på behov med våra servicebilar.

Kontakta oss på Andersson & Rask så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företag! Vi har de flesta av våra kunder i Gästrikland, Dalarna och omkringliggande områden. Vår ambition är att minska vår miljöpåverkan och erbjuda skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till både dina behov och miljön.