Verkstad

Verkstadstjänster hos Andersson & Rask

Vi vet att servicen är viktigast av allt. Därför kan vi erbjuda servicetjänster både i våra lokaler men även på plats hos våra kunder genom våra servicebilar. Vi erbjuder service av maskiner & fordon samt hydarulik och aircondition. Vi utför även årliga Brandskyddskontroller

Fordonsservice

Sedan starten 1965 har vi byggt upp en stor erfarenhet på arbetsfordon där få slår oss på fingrarna. Ett produktionsstopp är kostsamt, därför har vi flera servicebilar som snabbt kan vara på plats. Vi har även egna verkstäder i Smedjebacken och Karbenning och självklart på huvudanläggningen i Hofors där du även hittar vårt omfattande reservdelslager.


Hydraulikservice

Vi har en omfattande verksamhet inom industri­ och fordonshydraulik, vilket betyder att vi erbjuder allt inom service, reparationer, försäljning och lager. Dessutom har vi egen slangtillverkning upp till två tum.


Aircondition

Vi är auktoriserade att utföra service, reparation och montering av AC på alla kommersiella fordon upp till 3 kg. Reservdelar till de flesta märken finns i lager, det övriga beställer vi hem.


Brandskyddskontroll

Vi utför årlig brandskyddskontroll på anläggnings-, industri- och underhållsmaskiner enligt SBF 127. Försäkringsbolagskrav i samarbete med maskinleverantörerna.