Verkstad

Verkstadstjänster hos Andersson & Rask

Vi vet att servicen är viktigast av allt. Under åren har vi byggt upp en erfarenhet på arbetsfordon, där få slår oss på fingrarna. Därför kan vi erbjuda servicetjänster både i våra lokaler och utöver huvudanläggningen i Hofors, med ett omfattande reservdelslager, har vi egna verkstäder i Smedjebacken, Krylbo & Karbenning. Dessutom har vi flertalet servicebilar som snabbat kan vara på plats. Vi finns nära våra kunder när de behöver oss.

För dig som kund är det tryggt att veta att vi kan allt om mekaniska och hydrauliska arbeten. Utöver fordonsservice utför vi även brandskyddsbesiktning på alla sorters arbetsfordon. Vi tillverkar även egna hydraulslangar efter de behov som finns.

Maskin- & Fordonsservice

Sedan starten 1965 har vi byggt upp en stor erfarenhet på arbetsfordon där få slår oss på fingrarna. Vi utför i princip all service av entreprenadmaskiner och arbetsfordon. Både våra egna uthyrningsfordon men även externa maskiner. Ett produktionsstopp är kostsamt, därför har vi flera servicebilar som snabbt kan vara på plats. Vi har även egna verkstäder i Smedjebacken, Krylbo och Karbenning och självklart på huvudanläggningen i Hofors där du även hittar vårt omfattande reservdelslager.


Hydraulikservice

Vi har en omfattande verksamhet inom industri-­ och fordonshydraulik, vilket betyder att vi erbjuder allt inom service, reparationer, försäljning och lager. Dessutom har vi egen hydraulslangtillverkning upp till två tum.

Aircondition

Vi är auktoriserade att utföra service, reparation och montering av fordons-AC på alla kommersiella fordon upp till 3 kg. Reservdelar till de flesta märken finns i lager, det övriga beställer vi hem.

Brandskyddskontroll

Vi utför årlig brandskyddskontroll på anläggnings-, industri- och underhållsmaskiner enligt SBF 127. Försäkringsbolagskrav i samarbete med maskinleverantörerna.

Alkolås

Vi utför kalibrering av alkolås