Hyra Truck

Hyra Gaffeltruck hos Andersson & Rask i Hofors

Behöver du tillfälligt hyra truck eller gaffeltruckar istället för att köpa in i till din egen maskinpark? Andersson & Rask erbjuder flexibla lösningar för truckuthyrning runt om i Gästrikland och Dalarna. Vi har gaffeltruckar med kapacitet från 1,5 ton upp till 30 ton som passar de flesta olika verksamheter.

Truck Gaffeltruck

Att hyra istället för att äga innebär att du inte binder upp ditt kapital och ger dig möjligheten att anpassa din truckflotta efter behov. Perfekt för produktionstoppar, säsongsbehov eller vid ersättning av trasiga truckar. Vi på Andersson & Rask, med vår långa erfarenhet och höga professionalism, erbjuder personlig service och ett brett utbud av truckar för dina behov.

Hyr du av oss ingår service och reparation vid eventuella stopp. Våra servicetekniker är högkvalificerade och har djupgående kunskap om våra maskiner. Vi har grundligt utbildat dem för att hantera alla våra produkter. Med mobila serviceteam som är strategiskt placerade nära våra kunder kan vi snabbt rycka ut med våra servicebilar vid behov.

Kontakta oss på Andersson & Rask så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företag!