Hyra Lastmaskin

Hyr Lastmaskin hos Andersson & Rask i Hofors

Behöver du hyra en lastmaskin? Andersson & Rask erbjuder ett brett utbud av olika lastmaskiner i flera olika storlekar och modeller i Gästrikland och Dalarna med omnejd, från 5 ton upp till imponerande 35 ton arbetsvikt. Våra arbetsmaskiner är mångsidiga och enkla att manövrera och ger föraren hög komfort samt med ett brett utbud av tillbehör möjliggörs anpassning till olika arbetsmiljöer och behov.

Hyra Hjullastare

Hjullastare är flexibla maskiner som huvudsakligen används för lastning och hantering av material såsom grus, sand och sten. Deras främsta syfte är att effektivisera materialhanteringen vid lastningsarbete samtidigt som säkerheten och precisionen bibehålls. Med möjligheten att byta ut skopan mot olika tillbehör blir hjullastaren också mångsidig och lämpar sig för olika uppgifter.

När du hyr lastmaskin av oss inkluderas service och reparation vid eventuella driftstopp. Våra servicetekniker är välutbildade och har omfattande expertis om våra maskiner. De är noggrant utbildade för att hantera alla våra produkter effektivt. Med vårt mobila serviceteam placerat nära våra kunder kan vi snabbt svara på behov med våra servicebilar.

Kontakta oss på Andersson & Rask så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företag! Våra kunder finns i Gästrikland & Dalarna med omnejd och vi strävar alltid efter att minimera vår miljöpåverkan och erbjuder lösningar som passar både dina behov och med miljön i åtanke.