Mindre huvudvärk och bättre ekonomi i maskinparken.

Det bästa sättet att få god ekonomi i sin fordonspark är att låta någon annan göra de stora investeringarna. Kruxet kan vara att hitta en leverantör som har maskinerna för just din verksamhet. Därför utvecklar vi ständigt vår maskinpark med nya moderna fordon, så att du inte bara kan vara säker på att jobbet blir gjort, utan även att det görs så effektivt som möjligt.

Vi kan våra maskiner utan och innan och är snabbt på plats om något skulle inträffa. På så sätt behöver du inte oroa dig för maskiner som står still. Skulle det krångla rejält så fixar vi självklart ett reservfordon.

andersson rask maskinuthyrning

Vår moderna maskinpark består av 235 enheter som håller en hög miljöklass. Vi har gaffeltruckar från 1,5-50 ton, kranar, lastmaskiner från 8-40 ton, lastbilar och andra arbetsfordon. Du kan också få transportlösningar med lastväxlarsystem bestående av bilar med olika typer av lastflak.

Att hyra ett fordon från oss innebär att vi står för fullständig service, underhåll, reparationer och försäkringar. Det enda du måste ställa upp med är en maskinist.

Ovako Hofors, Ovako Smedjebacken och AB Karl-Hedin är några av våra större kunder.

andersson rask maskinuthyrning

Film om Scandbio som anlitar som anlitar Andersson & Rask för maskinuthyrning.